Lokman EKİNCİ - MÜDÜR

Lokman EKİNCİ 01.10.1991’de  Erciş’te  doğdu. İlkokul ve ortaokulu Erciş YİBO´da, liseyi Giresun Atatürk Lisesinde bitirdi. Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Öğretmenliğinden 2013 yılında mezun oldu. Aynı yıl Muş Malazgirt Karahasan Ortaokulunda göreve başladı. 3 yıl aynı okulda görev yaptıktan sonra Van Erciş Alaattin Sucular Ortaokulunda 1 yıl müdür yardımcısı olarak, 1 yıl Van Erciş Melike Atman Ortaokulunda kurucu müdürlük, 1 yıl da Van Erciş Hüsnü Mehmet Özyeğin Ortaokulu müdür vekilliği görevlerinde bulundu. 2019-2020 Öğretim Yılı itibariyle Osman Gazi Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlamış olup halen görevine devam etmektedir. 2021 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Ve Teftişi alanında yüksek lisans yaptı.