Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor;

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Osmangazi Ortaokulu Kariyer Günleri kapsamında  öğrencilere bir amaç belirlemelerinde yol gösterici olması için gerçekleştirdiğimiz buluşmada konuğumuz Dr. Mahmut CİNGÖZ 8. Sınıf öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak kendi öğrencilik serüveninden bahsetti.

Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimize hediyeleri okul idaresi tarafından takdim edildi.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatı için Erciş Belediyesi'ne okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında, ülkemizde tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektiği gibi koruması ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak denir. İhtiyaçlara harcandıktan sonra artakalan para ile yatırım yapmanın önemi üzerinde durulur. Tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatılır. Bu şekilde ülkenin zenginliklerinin artması amaçlanmaktadır. Ayrıca bilinçli tüketim konuları üzerinde de durulur.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavında derece yapan öğrencilerimize hediyeleri okul idaresi ve sınıf öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Ara

"Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller ister."

Kas

Karanlıkları yok edip silen,

Mustafa Kemallerin ışığı sönmez!

Kas

''Voleybol Yıldız Kızlar'' turnuvasında öğrencilerimiz A grubunu 2. sırada bitirerek bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Kızlarımızı tebrik eder, diğer maçlarda başarılarının devamını dileriz.

Yüzyıllarca kutlanacak Cumhuriyetimiz

Her zaman aydınlık mavi göklere uzanacak ellerimiz

Gazi’nin açtığı bu kutlu yolda yürüyeceğiz hepimiz

Ekm

2023 yılı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı(İOKBS) sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre okulumuzda 10 öğrencimiz sınavı başarıyla kazanmıştır. Bursluluk sınavını başarıyla kazanan öğrencilerimize okul yönetimince düzenlenen törenle hediyeleri okulumuz müdürü sayın Lokman EKİNCİ  tarafından takdim edildi.

Ekm

12.10.2023 tarihinde okulumuz rehberlik servisi tarafından velilere LGS sistemi, tercih süreci, hedef belirleme, LGS sürecinde doğru veli tutumları gibi konular hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen tatbikata öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımız katıldı. Siren sesi ile birlikte sıra altlarında başlarını koruyarak cenin pozisyonunda bekleyen öğrencilerimiz ardından hızla kendilerine önderlik eden öğretmenleri ile bahçede toplandı. Tatbikat paydaşların ilgi ve dikkati neticesinde başarı ile gerçekleştirildi.

Tatbikat çalışmasını hazırlayan idaremize, öğretmenlerimize ve tatbikatın başarı ile sonuçlanmasına destek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.