Mrt

İstiklalimizin dönüm noktası, vatan aşkının en kutsal fedakârlıklarının yaşandığı Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü kutluyor, bu şanlı günü bizlere kazandıran ecdadımızı saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiş ve her yıl 14 Mart tarihinde kutlanmaktadır.Bizde her yıl olduğu gibi bu yılda pi günümüzü kutladık

Mrt

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." diyen, kelam sahibi, yüce gönüllü, büyük şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

2-A sınıfı Ömer Faruk ALTUNKAYA İstiklal Marşı ezbere okuma yarışmasında ilçe 3.sü olmuştur.

Mrt

İlçe genelinde derece yapan öğrencilerimiz:

- Abdullah Miraç GEZER |  Pentago İlçe 2.si

- Ecrin Nisa GÜRBÜZ     |  Reversi İlçe 2.si

- Oktay KARATAŞ           |  Mangala İlçe 3.sü

- Enes ÇELİK                   |. Küre İlçe 3.sü

Mrt

Okulumuz öğrencilerine rehber öğretmenler tarafından test çözme teknikleri anlatılmıştır

Mrt

Psikososyal destek,deprem psikoeğitim programı kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından öğretmenlere ve velilere  bilgilendirme semineri yapılmıştır.  Seminerde zorlayıcı yaşam olayları sonrasında yetişkinlerde ve çocuklarda görülebilecek tepkiler , kendimize ve çocuklara nasıl yardımcı olabileceğimiz, bu süreçte okulun önemi ve okulda sınıf rehberlik öğretmenleri tarafından yapılacak olan psikoeğitim programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize "Aile Okulu"projesi kapsamında 5 haftalık eğitim verildi. Programın içeriğinde, aile içi iletişim becerileri, bağımlılıkla mücadele, akran ilişkileri, güvenli internet kullanımı, çatışma çözme gibi konular hakkında bilgiler verildi. Eğitimin sonunda velilere pedagoji içerikli kitap hediye edildi.